Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Løkkes tale til Helle

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Partierne bruger formuer på annoncer. Alligevel fravalgte de blå ledere, bortset fra Kristian Thulesen Dahl, at komme gratis i alle medier ved at møde frem til Thornings 10-års-jubilæum og lykønske hende med få, velvalgte ord. Løkke kunne f.eks. have sagt: ”Kære Helle, du ser ekstra dejlig ud i dag i din gule skjortebluse med udslået hår. Jeg kan desværre ikke matche dig i skønhed, uanset hvor meget jeg prøver. Derfor håber jeg sørme ikke, at der er ret mange vælgere, der beslutter sig ud fra vores udseende. Tillykke.” Måske ikke noget at råbe hurra for, men dog et signal om det overskud og den humor, som skal til for at gøre en i øvrigt upåfaldende mand som Løkke stor nok i alles øjne til at blive statsminister. Man siger, at der findes mange rådgivere i politik. Men der er åbenbart ikke rådgivere i blå blok, som kan se, at Helle i alle medier mere og mere ligner en usårlig, glad vinder på Christiansborg, mens blå blok er på hemmelig mandagstur i provinsen.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.