Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Løkke-frit TV, tak!

Klaus Kjøller: 61 procent af vælgerne mener, at Løkke viser sig for lidt i TV. Nåh, og hvad så?

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Forleden mente vælgerne, at de hele tiden rendte i teatret, men tal fra Danmarks Statistik afslørede samtidig, at det gjorde vælgerne i virkeligheden kun sjældent. Måske er den ubærlige sandhed om vælgerundersøgelser, at vælgerne gerne vil slippe hurtigt af med studentermedhjælpere på opinionsinstitutter, som forstyrrer midt i aftensmaden med spørgsmål, og derfor giver dem en sludder for en sladder. For hvem kan dog ønske sig den let svedende pølsemand, Lars Løkke Rasmussen, tilbage på TV, når vi i øjeblikket kan nyde et action-drama med Corydons glamourøse Angels: Vestager, Thorning og Vilhelmsen med Johanne som en ilter og snild d’Artagnan, som snart er med og og så alligevel ikke er rigtigt med blandt de ægte musketerer?

Lad os dog være fri for den intetsigende hundelufter Løkke længe endnu. Giv ham ro til fortsat at skovle stemmer sammen fra de mange vælgere, som i virkeligheden stadig synes, at politik ikke i det lange løb bør være helt så underholdende og uforudsigeligt, som det er i øjeblikket.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.