Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Lille Villy

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

SFs tidligere rorgænger og »melting at the poles«-udenrigsminister, Villy Søvndal, stillede denne gang op til regionsvalget i Region Syd. Han fik et godt valg, men akkurat som i Det Sorte Tårn i 2011 mestrede han ikke det efterfølgende politiske spil. Dengang tabte han til Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager. I år blev han sat skakmat af regionsformand Stephanie Lose fra Venstre. Søvndal reagerede straks med tøsefornærmethed. Det var »primitivt, plat og dumt«, at Lose ikke behandlede den store Søvndal med respekt og undlod at give ham indflydelse uden videre, når han nu engang havde nedværdiget sig til at lade sig opstille til noget så perifert som et regionsråd. Loses stil var udtryk for magtens arrogance, mente Villy Søvndal, da han blev den lille. Igen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.