Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ligegyldig rettelse

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Danmarks Statistik (DS) har meddelt, at væksten i 2012-15 var 1,1 procent og ikke 0,5 procent, som man først meldte ud. Fremtrædende politiske kommentatorer og eksperter mener, at det forkerte, lave tal fra DS kan have kostet S regeringsmagten ved valget i 2015. Men rettelsen har afstedkommet absolut intet postyr blandt politikere. Det skyldes, at rettelsen ikke kan bruges af et hold politikere til at angribe et andet hold politikere med. Hvem gider angribe DS? Og Mette F. og Sass Larsen er desuden så lykkelige over at være sluppet af med Thorning og Corydon, at de ikke vil himle det mindste op om, at Thorning og Corydon egentlig fortsat burde regere – også fordi Sass så ville have været nødt til at skrive en fortsættelse af satiren »Den hemmelige socialdemokrat« for at få gjort endegyldigt kål på dem.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.