Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Liberal erotik

Eva Selsing
Eva Selsing

Der er gået liberalisme i erotikken, og det er smukt. Hvis De hører radio, er De bekendt med reklamer for utroskabssiden »Victoria Milan«. Her kan den gifte familiefader, Hemmelige Hans, møde den gifte familiemoder, Gedulgte Grethe, og så kan de i al hemmelighed opdyrke sanseligt land sammen. Det er gemmeleg for voksne – tænk på al spændingen, de skjulte beskeder, skumle møder og familiemedlemmer, der slet ikke aner uråd! Haha, det er næsten bedre end ekstremsport! Så mærkes det, at man lever.

Det er det, som er så besnærende ved vores liberale tidsalder: den taler til det nydelsessyge menneske, og dette menneske må ikke modsiges. For ingen med livet kært lægger sig ud med hedonisterne – at kritisere andre folks livsvalg medfører moralsk dødsstraf i Danmark. Så herfra skal der blot lyde et rigtig stort tillykke til Hans og Grethe med deres forehavende. Borte-tit-tit!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.