Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Lektion til Danske Bank

Edith Thingstrup: Aktivistbevægelsen Occupy har netop holdt møde med Danske Banks topdirektør Eivind Kolding.

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Direktøren ville gerne i dialog med aktivisterne. Kort efter mødet udsendte Occupy en pressemeddelelse med deres udlægning af mødet.

»Eivind Kolding vil rette henvendelse til finansministeren med henblik på at undersøge mulighederne for at kompensere staten, f.eks. med en aktiepost svarende til det kapitalindskud den forrige regering gav ved bank pakke 2,« skriver Occupy-talsmanden Morten i pressemeddelelsen.

Danske Bank afviser dog dette. »Det har vi slet ikke talt om,« siger Danske Banks pressechef Kenni Leth til Børsen Finans. Selv den mest hårdhjertede bør have ondt af Danske Bank. Her forsøger de fæle kapitalister at forbedre deres image ved at række hånden ud til de antikapitalistiske aktivister. Og hvad er takken?

Men måske er Eivind Kolding ved at lære om aktivistmiljøet på den hårde måde. Rækker man en flok antikapitalister en lillefinger, går de efter hele Das Kapital.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.