Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Lækre benspænd

BMINTERN - Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
BMINTERN - Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

»Topchefer: Bremse for frihandel gift for Danmark«, hedder det advarende i Berlingske Business 5/5, og her undervurderer danske topchefer sig selv.

De tilhører verdenseliten af sælgere, der fra gammel tid har rejst kloden tynd, i ustoppeligt begær efter at gøre en god handel. Var fordøren stænget, løb de om til bagdøren. Var bagdøren lukket, låst, barrikaderet, kravlede de op til vinduet, og var det spigret fast, ja, så sprang de kække sælgere op på taget og kravlede ned gennem skorstenen. I røg og damp. I sod og ild. Thi det er den danske sælger, hin ustoppelige, så kære topchefer i det lyse forår og kom maj du søde milde: Den køber vi ikke. I må finde på noget bedre. Toldmure, protektionisme, lukkede grænser, det er bare knaster på kloden. Lækre benspænd. Det kan ikke stoppe jer. Ikke over en dørtærskel.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.