Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Lad J.O. Krag genopstå!

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Jyllands-Posten mindedes i en leder forleden, at statsminister J.O. Krag (1914-78) lodret afviste at undskylde over for Mao, at en dansk avis havde tegnet ham som en fed mand, der var ved at blive slugt af en drage. Men i dag tør dansk politi ikke engang lade demonstranter vise Tibets flag for den kinesiske præsident. Og nu har kansler Merkel undskyldt over for Tyrkiets præsident Erdogan, at en tysk satiriker har brugt grimme ord om ham. Alt tyder på, at Erdogan slår Kina i at uddele ydmygelser. Først slår Erdogan EU for en masse penge og løfter om lettere adgang til EU, fordi alle fromt håber, at tyrkerne så beholder flygtningene. Så ydmyger Erdogan Merkel på et af demokratiets mest ømme punkter: ytringsfriheden. Og når det snart viser sig, at tyrkerne alligevel ikke kan stoppe flygtningestrømmen, har tyrkerne scoret både penge, løfter og den demokratiske ytringsfrihed udelukkende, fordi hele EU naivt håbede på tyrken. Lad J.O. Krag genopstå og frelse os fra flere ydmygelser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.