Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kylle-Pylle-Rylle-effekten

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Danmarks Radio har netop hentet Emma Kronqvist ind som ny chef i DRs ledelseslag. Her støder hun til andre chefer som Maria Rørbye Rønn, Henriette Marienlund, Anne-Marie Dohm, Tine Smede- gaard Andersen, Sandy French og Caroline Reiler. De er antageligt alle dygtige.

Og Groft sagt er tilhænger af, at dygtigheden er grundlaget for enhver chefudnævnelse. Vi går så absolut ikke ind for en kvotering, hvor f.eks. 40 procent af chefstillingerne blev reserveret mænd.

Alligevel synes vi, at man godt kunne overveje, om ikke der også findes dygtige mænd. Fordelen er, at flere perspektiver vedrørende sendefladen kommer med, og blandt DRs lyttere og seere findes der faktisk også mænd. Det ser ud til, at der er gået Kylle-Pylle-Rylle-effekt i DRs chefudnævnelser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.