Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kritiske friskoler

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Ifølge talsperson for Friskolerne, Maren Skotte, kan man på friskolerne sagtens finde et eksemplar af Hitlers »Mein Kampf« liggende i kopirummet. Det passer nu nok ikke, hvad Skotte siger, men hun siger det for at aflede opmærksomheden fra, at der på den Hizbollah-venlige friskole ligger jihad-propaganda. Hvorfor er det der? I kopirummet? Fordi eleverne skal være kritiske. Siger talspersonen. Påstår hun, at de er kritiske over for jihad på den muslimske skole? Nej. Hendes egentlige budskab er, at man ikke må generalisere. Ikke alle friskoler er jihadskoler, det kan vi da godt forstå. Der er vist et par grundtvigske også et sted i udkanten. Og der skal være frihed for Hizbollah såvel som for Allah.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.