Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kritisk journalistik

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

I et nyt husstandsomdelt magasin præsenterer Liberal Alliance sine politiske ideer og sine politikere. »Kritik er der ikke noget af,« konstaterer TV2.dk.

»Det er os, der fortæller historien om, hvem vi synes, vi er, og hvad vi synes er de vigtige dagsordner,« forklarer partileder Anders Samuelsen. »Vi forsøger at fortælle det, vi ville fortælle, hvis vi mødte vælgerne hjemme i deres dagligstue.«

Men TV 2s journalist er ikke tilfreds. »Kan du forstå, at man kan opfatte det som ren propaganda?« spørger journalisten. Og naturligvis kan seerne være forvisset om, at journalisten ville have stillet præcis det samme irrelevante spørgsmål til enhver anden politiker, der udsendte politisk materiale.

Ikke at man nogensinde har oplevet den slags spørgsmål til socialdemokrater, SFere og andre. Men tænk tanken. Tænk, hvis de røde journalister var lige kritiske over for alle partier. Nåh, nej, så ville verden jo se anderledes ud. Og det gør den ikke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.