Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kritisk journalistik

Ditlev Tamm: Det har været noget skuffende for Deres Groft sagt at læse om den seneste DSB-skandale, som tilsyneladende går ud på, at en underdirektør i transportfirmaet har bevæget et andet firma, der hedder Waterfront, til at beskæftige en kritisk journalist med så meget andet, at han ikke kunne finde tid til at skrive om jernbanedriften.

Ditlev Tamm
Ditlev Tamm

Deres Groft sagt har også været ude med riven efter en del ture med DSB, men intet tyder på, at DSB i den anledning har bedt Deres Groft sagts hovedarbejdsgiver, nemlig Københavns Universitetet, om i den anledning at forlange mere undervisning eller forskning eller på anden måde aflede interessen fra togene.

Deres Groft sagt kan godt underholde sig selv med andet end DSB, men vil dog alligevel i lyset af den almindelige udvikling i verden, når det gælder toghastigheder, benytte lejligheden til at glæde sig over, at man stadig kan komme med toget til Hamborg på nogenlunde samme tid, som man kunne, da Deres Groft sagt kørte turen første gang i 1962. Måske synes de faktisk i DSB, at vi er sjove i Groft sagt og underspiller katastrofen så fint, at de synes, at det ville være synd at hindre os i at udføre vort samfundskritiske arbejde.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.