Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kristendom stadig bedst

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Jyllands-Posten fortæller om et par i 30erne, som har fået 60 dages ubetinget fængsel for sex i flere kirker. Deres forsvarer mener, at de er blevet ofre for en puritansk paragraf fra 1912, som aldrig tidligere har været brugt. Og at dommen er alt for hård i forhold til slemme voldssager, hvor der kun gives betinget straf.

Også præsten i Ubby Kirke, som var et af stederne for parrets udfoldelser, anlægger en mild linje: »Jesus er large, og Gud har humor, så parret er helt sikkert allerede tilgivet.«

Groft sagt synes også, at de seks måneders ubetinget fængsel lyder hårdt. Men parret må prise sig lykkelige over, at de har valgt at hente religiøse stimulanser til deres sexliv i kristne kirker. Man tør ikke tænke på, hvilket lem eller hvilke lemmer der skulle være hugget af, hvis sexeskapaderne var foregået i en moské i et land, som følger muslimske sharia-love. Således giver sagen endnu et argument, som de Konservative kan benytte for, at kristendom er bedst.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.