Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kram eller kvælertag

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Alternativet ønsker, at skolebørn skal modtage obligatorisk undervisning i medborgerskab. Det skriver partiets folkeskoleordfører, Carolina Maier, i en klumme hos netavisen Altinget.dk. »Medborgerskabsfaget skal sætte eleven i stand til at agere i en globaliseret verden,« skriver den alternative politiker. »Det sker ved introduktion til grundlæggende demokratiske rettigheder, til grundloven, børnekonventionen og menneskerettighedskonventionen. Samtidig undervises der i etik, kultur, religion, samfund og andre livs- og verdenssyn som eksempelvis ateisme og agnosticisme.«

Således rustet med Alternativets fikse ideer, skal danske skolebørn fremover gå ud i den vide verden bevæbnet med store blå øjne og et hoved under armen. For, ak! Verden er ond.

Skal man begå sig globalt, bør man vide, at når diktatorer, islamister og andre banditter besvarer empati med et kram, så er det givetvis et kvælertag.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.