Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kræver sund fornuft

Lars R Møller
Lars R Møller

Arbejdsmarkedets Feriefond har i årevis støttet forskellige museer og oplevelsesinstitutioner økonomisk til glæde for mange borgere. Det er foregået med lån, som ikke skulle betales tilbage. De gik jo til et godt formål. I 2014 vedtog den røde regering samt Venstre og de Konservative en ændring af fondens vedtægter. Den ændring skulle de nok have haft omkring udvalget for sund fornuft. Man vedtog, at fondens millioner skulle lægges ind i staten, og at lånene skulle tilbagebetales.

Groft sagt forstår, at de ansvarlige politikere ikke kunne overskue deres handlinger. At det betyder økonomisk ruin for dem med lånene, er kommet som en stor overraskelse, hvorfor de nu går i gang med at udbedre skaderne. Man kunne også tænke sig om, inden man handlede.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.