Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Konservativ dødsdrift

Mie Harder: Efter valgnederlaget har Lars Løkke Rasmussen, som beskrevet her i spalterne, været hurtigt ude med et løfte om, at oppositionen vil stå sammen mod nye skatter og afgifter under en kommende rød regering. Men det løfte holdt ikke mange dage.

Mie Harder
Mie Harder

Konservative har nemlig som altid næse for en dårlig sag: »Det Konservative Folkeparti er overhovedet ikke bundet til, at alt, hvad vi gør, skal koordineres med nogle andre partier først,« udtaler Lars Barfoed til Berlingske og åbner dermed for, at partiet kan indgå i et solosamarbejde med Thorning-regeringen.

Godt nok er størstedelen af de konservative vælgere flygtet mod højre til Venstre og Liberal Alliance, men alligevel fastholder partiledelsen kursen mod midten. Partiet har vel også i ti år lagt stemmer til nye skatter og afgifter under en borgerlig statsminister, så hvad gør det, om regeringslederen fremover er socialdemokrat? Groft sagt venter i gru på, at en eller anden i partiledelsen får den geniale idé at føre samarbejdspolitikken skridtet videre: For i samarbejdets ånd er der vel intet smukkere end en komplet sammensmeltning med de Radikale?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.