Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Konsekvent udflytning

BMINTERN BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN BMINTERN - Lars R Møller

I forbindelse med udflytningen af de statslige arbejdspladser til provinsen modtager regeringen både ris og ros. Kritikerne befinder sig primært blandt dem, der skal henslæbe tilværelsen i de mørke og primitive udkantsprovinser. Omvendt har regeringens talspersoner alle har været på kursus og lært at sige, at det er en politisk beslutning, der skal skabe ligevægt i Danmark. Groft sagt er enig i den førte politik. Hvis man vil undgå, at resten af Danmark bliver et frilandsmuseum, må man gøre som i Norge, og det er det, regeringen gør nu. Man kunne dog ønske sig lidt mere konsekvens. Måske skulle man ophøre med at nedlægge politistationer og andre statslige institutioner i provinsen. Det ville signalere, at regeringens venstre hånd godt ved, hvad den højre laver.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.