Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kommunale vilkår

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Københavns Kommune har efter en ekstraordinær kraftanstrengelse udarbejdet et udkast til en redegørelse til Ankestyrelsen. Redegørelsen konkluderer noget overraskende, at kommunen brød egne regler ved at stille lokaler til rådighed til Borgerrepræsentationens medlemmer uden betaling. Der må altså ikke gøres forskel på folkevalgte medlemmer og almindelige borgere, og den hidtidige praksis beklages skriftligt. Bortset fra at nikke anerkendende til at redegørelsen blev udarbejdet på kun nogle få måneder, skal Groft sagt hermed støtte kommunen. Den kan kvit og frit få Groft sagt til at udarbejde hurtige redegørelser for, om de folkevalgte medlemmer har samme vilkår som almindelige borgere uanset, om det drejer sig om færdsels-, straffe- eller tyngdeloven.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.