Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Komiske Magnus tilbage

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Efter et besøg i Tyskland fastslog transportminister Magnus Heunicke (S) smilende, stolt og selvsikker, at der var total opbakning til Femern-projektet på både forbundsregerings- og delstatsniveau. Nu meddeler det socialdemokratiske forbundsdagsmedlem Bettina Hagedorn, der er formand for forbundsdagens økonomiske kontroludvalg, at udvalget på baggrund af en meget kritisk rapport fra Bundesrechnungshof – den tyske rigsrevision – enstemmigt henstiller til regeringen, at Femern-kontrakten mellem Danmark og Tyskland genovervejes. Arme Magnus Heunicke. Nu var han lige blevet dagens mand i skysovs, og så kaster tyskerne ham tilbage til rollen som Komiske Magnus, der trofast hævder det modsatte af realiteterne. Det virkelige problem er naturligvis, at han selv tror på, hvad han siger. Det er frygtelig farligt. For det kan jo betyde, at han til sin tid, når danskerne har bygget og betalt tunnelen, glædestrålende kaster sig i sin bil og drøner igennem den. For så brat at opdage, at den ingen landforbindelse har på den tyske side.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.