Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kollegial bistand

BMINTERN - Mikkel Andersson Groft
BMINTERN - Mikkel Andersson Groft

Det kan være svært at falde til i Danmark. Det har den pakistanskfødte læge, Mazhar Hussain, erfaret, fortæller han i Politiken, der skriver, at han »trods tre årtier i Danmark ikke kunne kalde [sig] 100 procent integreret«. Mazhar er derfor flyttet til Pakistan. Desværre har avisen glemt en enkelt detalje, hvilket Groft sagt naturligvis på kollegial vis råder bod på. Da Mazhar stillede op til Folketinget for de Radikale i 2000, blev han her i avisen betegnet som en »erklæret islamisk fundamentalist«, der forklarede, at han principielt støttede dødsstraf, håndsafhugning samt det øvrige »som er omtalt i den islamiske lovgivning Shariaen«. Hvilken skam, at Politiken ikke fik dette med, så alle kunne se, hvor urimelig svært det er at blive 100 procent integreret i Danmark.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.