Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Klovnetid

Peter Kurrild-Klitgaard
Peter Kurrild-Klitgaard

Alternativet har Uffe Elbæk. Nationalpartiet har fået Yahya Hassan. Ny Alliance havde Jørgen Poulsen. Vi havde alle sammen løsgængeren Jacob Haugaard. Politiske gøglere, der i en blanding af egomassage og jagt på offentlig opmærksomhed vælter rundt i det danske politiske spil kegler som krydsninger mellem en cirkusklovn med bind for øjnene og en computer, der hvert 30. sekund kan udsprøjte noget uforståeligt. Hvilket altsammen bringer os til Venstres IT-ordfører Michael Aastrup Jensen. Denne repræsentant for det såkaldte »Danmarks Liberale Parti« ser det nemlig nu som en naturlig opgave for statsmagten at være bekymret over, hvor mange timer om dagen danske børn anvender iPads, og hvor store udfordringer det kan give forældre, som måske ikke kender teknikken. Han foreslår derfor, at et statsligt organ kan varetage driften af en rådgivende »hotline«, hvor der kan ydes hjælp. Men der er også ting at være glad for ved den nye teknologi, beroliger oraklet fra Randers, »så på den måde ser jeg slet ikke, at vi skal forbyde iPad«. Må det være Deres Groft sagt forundt at foreslå, at Venstres folketingsgruppe på sit næste møde giver ordføreren buksevand og tvinger ham til at skrive »Jeg skal tie stille indtil efter valget« 100 gange.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.