Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Klasseledelse

Hvor er det godt, at vi satser så massivt på forskning, ikke mindst pædagogisk forskning. Den foregår på de mange forskningsanstalter, der hedder noget så tillidsvækkende som VIA university colleges. De ligger spredt rundt om i landet i samme antal som middelalderens kirker.

Omfattende undersøgelser med indsamling af »data« viser, at der er larm i klasserne, så eleverne ikke kan høre, hvad lærerne siger. Der var nu også larm i den før-videnskabelige fortids klasser. Dengang var der lærere, der ikke kunne styre børnene, og der var uopdragne børn.

Men hvad i al verden stiller vi op i det komplekse, senmoderne samfund? Hvad siger forskningen? Klasseledelse er løsningen. Jamen, er det ikke mageløst. Hvor længe mon forskerne har været om at finde frem til denne geniale løsning? Nu skal den blot »implementeres«, som de siger.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.