Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kierkegaard og indtjeningen

Eva Selsing
Eva Selsing

En Pia Søltoft, kender og fortolker af Søren Kierkegaards tanker, har skrevet en bog om »Kierkegaard, coaching og lederskab«. En øjensynligt eklektisk sag, der nok er blevet til i kølvandet på salig SAKs 200 års fødselsdag i 2013. Det er godt – det er faktisk altid godt, når nogen får gang i butikken som følge af et nationalklenodies jubilæum. Som det forrygende H.C. Andersen-år, der gav enhver, som kunne stave til »eventyr«, lejlighed til at tjene en lille formidlingsskilling. I tilfældet Kierkegaard x Søltoft glæder vi os blot til næste opus. Bliver det »Kierkegaard og indretningen – Saadan undgaar De for megen Gjentagelse i Meublementet«? Eller måske noget »Søren går i haven – en kierkegaard’sk strategi for gødning og ukrudt. Inklusive flot pose med tagetesfrø«? Vi ved det ikke, men der er al mulig grund til at glæde sig.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.