Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kedeldragtens svanesang

Klaus Kjøller: Japans krise håndteres tilsyneladende af duknakkede mænd i helt ens lyseblå kedeldragter.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

De kan have lidt forskellige titler, men de lyder helt ens, mens de læser op af nogle papirer og forsikrer alle om, at eksplosioner og radioaktivt udslip ikke er så alvorligt, som det ser ud på tv-skærmen. Kedeldragterne lever åbenbart i en tid, langt før man opfandt øjenkontakt og almindelig jævn tale direkte til befolkningen. I flere dage var budskabet, at man skulle glæde sig over, at der nu kom elkabler frem til køleanlæg, som alle kunne se lå i ruiner. Den japanske krise vil få uanede konsekvenser. Også på overraskende måder. Danske varmemestre og elinstallatører vil for fremtiden være nødt til at gå på arbejde i mørk habit. For efter katastrofen i Japan sender kedeldragt et klart signal om dårligt håndværk og bortforklaringer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.