Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Karakterbogen kommer

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Jobbet som undervisningsminister må være utaknemmeligt. Ikke mindst mængden af klagesange fra overvintrede reformpædagoger, der i fuld batik mimrer grådkvalt om konkurrencestat og det umenneskelige i prøver og forventninger til de unge. Senest har et par forskere fra marxismefabrikken DPU skrevet en harmdirrende henvendelse til Merete Riisager om de nationale tests. Kundskab og paratviden er bourgeois fascisme, det ved enhver. En af skribenterne, en hønsestrik emeritus, udtaler, at »kravet om, at forældrene skal oplyses om børnenes testresultater, [har] medført, at vi har fået genindført de gammeldags karakterbøger i de små klasser«. Og findes der nogen større forbrydelse mod humaniteten end karakterbøger? Nej, det ved den hellige majspibe, der ikke gør.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.