Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kaospiloten i Det Hvide Hus

Hans Hauge
Hans Hauge

Der gik en hel dag, torsdag, hvor der ikke var syv eksperter i DR og TV 2 for at fortælle den nyhed, at der er kaos i Det Hvide Hus. Hvordan kan vi klare en hel dag uden at høre det? »Sig nu kaos, Steffen fra Washington. Blot én gang.« Kaos har for resten fået en så negativ klang, at kaospiloterne i Aarhus skifter navn til ordningspiloterne. »Ordnung muss sein,« forkynder Trump-bashing-teamet dagligt. Det skal være som i den svenske regering. Eller hvem har hørt om kaos i den italienske? Nej, kaos klæber til Brexit og Trump. Men er der da slet ikke sket noget foruroligende? Jo, bare rolig. Nordkorea fører 1-0 over USA. Claus B. Thomsen kunne fra Bangkok til Politiken fortælle: »Det er ude af sammenhæng«, altså set fra Bangkok. Godt. »USA er i vildrede,« lød det videre fra Thomsen. Fedt. »Trump har fejlbedømt Kina«. Cool. Så er vi rolige igen. Ordenen er genoprettet. Men pas nu på, for ud af kaos fødes en dansende stjerne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.