Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kampfly

Lars Møller
Lars Møller

Så er det tid for populisterne. Groft sagt forventer, at profeter fra Alternativet og Enhedslisten snarest påbegynder en agitation for at sammenligne prisen på et kampfly med hvor mange børnehaver eller hvor meget velfærd, man kan anskaffe for samme pris. Argumentet vinder gehør hos mange danskere, hvoraf de fleste er historieløse. De tror, at frihed er gratis. De forstår ikke, at frihed er en forudsætning for velfærd. Socialdemokraterne mener oven i købet noget ulogisk, at man ikke kan vurdere et lands forsvarspolitiske vilje og bidrag til NATO ved at fokusere på pengene. Groft sagt skal anbefale, at de læser kommentaren af folkesocialisten Leif Donbæk i Berlingske. Han mener, at hvis man er i et forsikringsselskab, skal man også betale en forsikringspræmie.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.