Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Kabells trafiktavler

Lars R Møller
Lars R Møller

Københavns miljø- og teknikborgmester Morten Kabell fra Enhedslisten slår til igen. Borgmesteren har opsat trafiktavler på cykelstierne i København. De skal advare cyklisterne om cykelkøer, vejarbejde og give mulighed for, at cyklisterne kan køre en anden vej, hvis truende cykeltrafikpropper ligger forude. Man undgår lange køer, hvor cyklisterne sidder i armsved og fims. Systemet har kun kostet fire millioner kroner eller 12 heltidsansatte folkeskolelærere. Groft sagt er begejstret og skal foreslå, at den allestedsnærværende borgmester udvider systemet til også at omfatte fodgængere. Tavlerne kan advare forgængerne om sammenstimlen forude, således at de i god tid kan finde omrutningsveje. På den måde spares tid, og man undgår fumlegængere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.