Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Joachim har altid ret

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Venstrefløjen hader Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance. Naturligvis, for den tidligere kuglestøder er dygtig mand og har styr på facts. Derfor lagde fagforeningen FOA en snedig fælde. De spurgte Joachim B. Olsen, hvor meget en social- og sundhedsassistent tjener. Den frække politiker svarede 30.000 kr. om måneden (det tjente hans egen far, der var sosu’er, tænk). Men så hånede fagforeningen Olsen, for nej, en sosu’er tjener gennemsnitligt ca. 25.000 kr., siger de. Selv om SFI har opgjort bruttolønnen til ca. 32.000 kr. Av, av. Heldigvis har FOAs formand, Dennis Kristensen, en forklaring. »Pension er ikke med, når man sammenligner løn på tværs af faggrupper,« klynker han i Børsen. »Genetillæg og overarbejde er heller ikke med.« Jamen, Dennis! Er pension, genetillæg osv. slet ikke relevant? Er det bare ting, som du vil opgive i en forhandling med arbejdsgiverne, næste gang I sidder over for hinanden, helt uden kompensation? Husk det nu, røde kammerater: Joachim B. Olsen har altid ret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.