Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Jesu afløser

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Cand.mag. i historie, Morten Albæk, har ifølge sin beskrivelse på Wikipedia allerede reddet vindmøllefabrikken Vestas med sin sprogbrug. Denne sejrrige indsats for vindmølle-religionen har fået paven i Rom til at kalde Albæk til hjælp. I den anledning åbenbarer Albæk sig torsdag på Berlingskes forside og i Business som katolicismens frelser. Og Albæk oplader sin røst med disse ord: »Vatikanstaten har bevist, at den har et stærkt, bæredygtigt formål, men den har også erkendt, at den ikke havde de tilstrækkelige innovative kompetencer internt til at tilsikre dens relevans i en digital virkelighed.« Paven og hans kirke skal altså ifølge Albæk reddes af Albæk med det værste bullshit fra PR-branchens kvalmende klichékanon. Man må spørge paven, hvad der er galt med Jesus, siden det har været nødvendigt at tilkalde Albæk. Det er rystende, at den katolske kirke kan stå med det ene ben i graven, uden at nogen har opdaget det, før Albæk med sit eget eksempel beviser, hvor galt det står til.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.