Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Jens Rohdes EDB-bøvl

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Der er knas med datamaterne henne hos den evigt adaptive Jens Rohde (pt. sendemast hos de Radikale). I en sky af forargelse klampede han en status ned på sin Facebook-profil, om en angiveligt »løgnagtig« kampagne fra KU rettet mod de Radikale. Indholdet var en fiktiv reklame for R, med ni-årige Aisha, som udtaler »ingen skal blande sig i, hvad min mand og jeg laver i soveværelset.«

»Kampagnen« var dog et satireopslag på den i øvrigt udmærkede side »Hårdt mod Styrbord« og kom ikke fra KU. Det gjorde man Rohde opmærksom på, hvorefter den oprindelige status pludselig forsvandt ud i cyberspace. Folk med manglende empati vil hævde, at det var Rohdes egen hånd, som førte kniven mod det uheldige opslag. Men politikeren selv anklager ingen ringere end Facebook for at slette. Han er tydeligvis rundforvirret over det der computerstads. Og de skulle ellers være så moderne henne i det lille parti.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.