Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ja, men selvfølgelig da

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen har kvitteret for et amerikansk ønske om, at Danmark bidrager med flere soldater til Afghanistan. Forsvarsmedisteren vil overveje en henvendelse positivt, for der er ikke andre muligheder. Samtidig vil han ikke skære ned andre steder og heller ikke mindske ambitionerne om et øget engagement i Østersøen. Det er den samme mand, som er i gang med en intern sparerunde i forsvaret til 600 millioner kr. på de operative kapaciteter, altså dem, han vil sende flere af til Afghanistan. Groft sagt glæder sig altid over et optimistisk livssyn. Det minder lidt om den måde, man behandler politiet på. Flere opgaver, færre ressourcer og ingen forståelse for, at det ikke hænger sammen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.