Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Islam til børnene

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Kan De huske dengang, generaldirektør i DR Christian Nissen ville bruge public service-monopolet til at »dæmme op for højrebølgen«? Meget vand er løbet under broen siden da, og det er løbet til venstre. I takt med at flere verdensmusik-lyttende, salsa-gyngende, eksotik-feticherende og floskel-rikochetterende hunkønsbriller har indtaget ledelsen, er den højt besungne »mangfoldighed« blomstret. Således er det lykkedes DRs ungdomsafdeling, Ultra, at få produceret en skøn reklamevideo for islamisk tildækning af piger og kvinder. Ultra har sendt en 11-årig pige til formummelsens mekka, Iran, for at opleve de »smarte hijabstaer«, som det hedder i programbeskrivelsen. Skæg og løjer med religiøs totalitarisme, seksualiseret kvindeundertrykkelse og så børn. Kræs for »udsynet«.

Det er således lykkedes de sortbrillede fruentimmere at skærpe arven fra munkemarxisterne i 1970ernes B&U-afdeling og sende multikulti-agitprop lige ind i hovederne på de unge. DR er simpelthen gået fra at »dæmme op for højrebølgen« til at præparere danske børn til islam. Helt uskjult. Er der et øje tørt henne i ravhalskæderne nu?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.