Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Intet nyt ifølge Viggo

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Forsvarsministeriet har ifølge Rigsrevisionen været alt for optimistisk i beregningerne af, hvad nye kampfly kan præstere i flyvetimer. Samtidig konkluderes det, at der er risiko for, at danmarkshistoriens hidtil største statslige indkøb bliver langt dyrere end de aftalte 66 milliarder kroner. Men hvem er overrasket over dette? Det er det samme med dette lands andre store offentlige projekter i nyere tid – IC4, diverse IT-systemer i politi, sundhedsvæsen, Skat og Niels Bohr-Bygningen. Når projekterne er godt i gang, må skatteyderne bare betale ekstraomkostningerne. Det gode ved indkøbsskandaler i Forsvaret er, at den kække Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet kan vækkes tidligt og allerede kl. 6 fra villavejen foran sin bolig i TV oplyse befolkningen om, at det har alle vidst hele tiden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.