Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Intet glemt, alt tilgivet?

Eva Selsing
Eva Selsing

En Christopher Læssøe, der tilsyneladende er vært på et ungdoms-talentprogram, er sur på Kim Bodnia, fordi denne engang i en butik skulle have kaldt førstnævnte for »sorte svin«. En slem anklage, som Bodnia ikke kan forsvare sig mod, og som ikke lader sig bevise, men lad nu det ligge. Mere interessant er Læssøes karakter – han var nemlig blandt de venlige sjæle, der lagde blomster på terroristen Omar Husseins grav, med ordene »intet glemt, alt tilgivet«. En temmelig uhyrlig gestus, men måske det følger med jobbet som børnetalentshows–person? Vi husker L.O.C., der ikke forstod det med ytringsfrihed, eller sangeren Wafande, der mente, at »vi« selv var skyld i terroren på europæisk jord.

Nok er tiden med DRs militante Børne- og Ungdomsfjernsyn lykkeligt omme, men dengang var propagandaen i det mindste samlet ét sted.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.