Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Idiotsikker by

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Overborgmester Frank Jensen præsiderede som formand for gruppeformændene, da de på et møde i 2012 enstemmigt besluttede at bryde Borgerrepræsentationens regler for brug af kommunens lokaler fra 2011. Reglerne var ellers helt idiotsikre med deres forbilledligt klare sprog. De sagde bl.a., at kommunen ikke må »stille lokaler vederlagsfrit til rådighed« til private arrangementer. Heller ikke til »partipolitiske arrangementer, der vedrører det partipolitiske formål for det pågældende politiske parti«. Trods dette åbenbarede Frank Jensen i Jyllands-Posten, at det »stod lysende klart for mig«, at formændene skulle beslutte det stik modsatte i 2012. Københavns Kommune bør for fremtiden undgå idiotsikre regler for at forebygge, at overborgmesteren – under deres indflydelse – med lysende klarhed leder byen i afgrunden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.