Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

I kajakkerne!

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Troels Brückner fra Bådklubben Valby skriver i et læserbrev i Politiken:

»Min bådklub har utallige gange råbt op, deltaget i den offentlige debat, gjort vanvidssejlere til hadeobjekter og arrangeret møder med de ansvarlige myndigheder. Men ingenting er sket.«

Sandt. Ganske vist har der været forbud mod vandscootere i havnen siden 2014, men politiet kan ikke håndhæve det. »Lig på bordet« er et hæsligt princip. Men al erfaring viser, at så længe ingen dør af dødsensfarlige forhold, kan selv svært vanvid fortsætte, akkompagneret af dådløs politikertale og politi, som slår ud i luften med hænderne af mangel på ressourcer.

Hvis to døde ikke er nok til at stoppe dette vanvid, må vi tvinge borgmestre og ledende politifolk i kajakkerne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.