Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hvor er de moderate Radikale?

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Vi opfordrer tit »moderate« muslimer til at sige fra over for ekstreme eller radikale muslimer – også kaldet »islamister«. Men gælder det samme ikke også i en anden og meget dansk sammenhæng? Bør moderate Radikale ikke tage afstand fra ekstremister i partiet?

I de Radikales kirkeblad, Politiken, fejredes 500 året for Luthers 95 teser imod Romkirken med, at en fhv. landsformand for Radikal Ungdom og relativist, Victor Boysen, opfordrede til Grundlovsbrud. Han vil nedlægge folkekirken.

Vi går ud fra, at det er Radikal politik ganske som afskaffelsen af monarkiet. Vi savner, at kendte, moderate Radikale som Marianne Jelved, præstedatteren Vestager eller hendes præstefar eller sognepræst Mikkel Wold tager afstand fra ekstremisterne. De mange danske præster, der både læser Politiken og er Radikale? Hvor er de?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.