Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hvis det nu var omvendt?

Lars R Møller
Lars R Møller

Indien vil ikke lade Niels Holck-sagen hvile til stor gene for en erhvervsdelegation anført af energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Christian Lilleholt. Sagen kort er, at Niels Holck alias Kim Davy i 1995 nedkastede våben til en oprørsgruppe i den indiske delstat Vestbengalen. Han er kort sagt en terrorist i indernes øjne. Hvem kan være uenig i det? Han har indrømmet affæren, men det danske retssystem holder hånden over terroristen, fordi man er nervøse for, at han ikke vil få en retfærdig retssag eller bliver mishandlet i fængslet, skulle det komme så vidt. Groft sagt vil anbefale, at vi lige erindrer dette, når vi brokker sig over, at andre nationer ikke vil udlevere deres borgere til retsforfølgelse i Danmark. Vi gør selv det samme.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.