Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hvem var gæsten?

Hans Hauge
Hans Hauge

Hoffet må have haft noget af en udfordring med at placere en bestemt person til Dronningens nytårstaffel. Og vedkommende selv må have haft det skidt alene ved tanken om at skulle omgås og endog tale med de onde mennesker, der var med til festen. Han var virkelig the odd man out. Men det var en pligt. Heldigvis elsker han mad. Han blev placeret så langt væk fra landets mest populære minister, Inger Støjberg, som muligt. TV-kommentatorerne bemærkede ham ikke, eller de vidste ikke, hvem han var. Men han havde da kors og bånd og stjerner på. Kan De gætte, hvem han var? en der anklager danskerne for racisme? En der fik bismag i munden, da han hørte om den ny regerings grundlag? Som mener, at tonen er rå, og burkaer er ok. At borgerlige ikke er kristne. Svaret: Københavns ærkebiskop, for hvem kristentro er »hjertets grammatik«! Der er noget absurd i, at vi i Danmark har disse højtbetalte bisper, som hører hjemme på den yderste venstrefløj hos alle dem, der vil have de samme bisper fyret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.