Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Husk nu bøffen

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Noget, der kalder sig Det Veganske Politis Sekretariat har lavet en åndfuld facebook-video. Heri står et oppustet, blegt udseende fruentimmer og skriger (det gør hun) i et lille minut. Emnet er vistnok det trælse i nytårsforsæt, og man fornemmer en knivskarp studentermarxistisk analyse af konsumsamfundet. Der er helt klart blevet læst bagsiden af en bog eller to dér. Men der doceres altså: »Gør en fucking forskel i stedet for at sidde i jeres fucking selvopblæste…« ja, resten fortaber sig i tågerne. Men lykkeligt, alligevel, at se det anæmiske pigebarn hente energi nok i mungbønnerne til at skabe sig sådan. Måske man skulle lægge et par puy-linser oven på den saftige bøf næste gang? Husk bøffen – det er nytårsforsættet herfra.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.