Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Humoreksperten Jelved

Mogens Lykketoft tabte ansigt, da hans lækkede tale afslørede, at han blandt venner lyder som en kloak. Lykketofts offentlige image var jo, at han var en stor statsmand, som især prækede mod alt personfnidder i politik. Nu ved vi så, at dette kun var snak til offentlig brug. Men i en video fra FN med FNs logo i baggrunden forklarer Lykketoft nu ved hjælp af en teleprompter det danske vadmelsfolk, at »han har noteret sig, her i New York, at talen har givet anledning til voldsom mediedebat«, men at talen faktisk skete med et glimt i øjet, og at én af gæsterne, Marianne Jelved, faktisk også sagde bagefter, at den var sjov. Det er genialt at bruge Jelved som vidne på, at talen var en ren lårklasker, for ingen mistænker hende for at have påfaldende humoristisk sans, derimod har hun let til stor bekymring og gråd. Vi danske har efterhånden ikke mange store politikere at beundre, så Groft sagt håber, at Lykketoft ved hjælp af Jelved og FNs logo får restaureret sit verdenspolitiske statsmandsansigt. /Klaus Kjøller

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.