Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hormoner og grænser

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Den er ikke så god med al volden og opløsningen i kølvandet på massindvandringen til Tyskland. Måske derfor har en gruppe forskere ved Bonn Universitet undersøgt, hvad man kan gøre ved det, som de i videnskabens afpolitiserede sprog kalder for »xenofobi« i forbindelse med migrationen. Forskerne fandt, lykkeligt nok, ud af, at man kan afhjælpe menneskets naturlige inklination til at være venligere over for venner end fremmede. Man skal bare pumpe undermenneskene med glædeshormonet »oxytocin« og indpode dem med de rette normer, så glemmer de deres medfødte reservationer. Så erstattes frygten for voldtægt og overfald med en stor glæde ved hummus, khat og åbne grænser. Lige op ad Merkels gyde. Og sehr pikant: tyske forskere, som finder en måde, man kan bedrive undertrykkende, psykosocial kirurgi i masseskala ved hjælp af stoffer – så pøblen endelig kan bringes til at acceptere politikker, der er dybt skadelige for den. Der er noget historisk rumklang her. Hvor meget skal vi vædde med, at fru Kansleren sidder og øver sig med en forstøver i sin stue lige nu?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.