Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Homonationalisme

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Lige siden de første Tidehvervspræster dukkede op i 1926, har de formået at forarge det dannede borgerskab. Det har ikke ændret sig. En hel nation er i oprør, fordi Søren Krarup for nylig var lige ved at kalde Emmanuel Macron en lille bøssedreng, hvad han vist nok slet ikke er. I gamle dage var de dannede i oprør, fordi Tidehvervspræster bandede, drak for meget, gik med damer, prædikede kirkerne tomme, afskaffede det evige liv og forsvarede homoseksuelle præster. Når nutidens fromme journalistiske præsteskab er vrede, skyldes det, at Danmark i dag er præget af, hvad man (dvs. humanistiske forskere) kalder »homonationalisme«. Homoerne er blevet en del af danskheden. Hvorfor? Det er for at udelukke muslimer, for de er nemlig imod bøsser. Med andre ord: Krarup er ikke national. Og det er noget nyt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.