Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hold nu op, Kim

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Dansk Folkepartis trafikfordfører Kim Christiansen har bekæmpet taxitjenesten Uber med næb og kløer, og samtidig har DFeren netop været med til at indføre fagforeningstvang i praksis i den nye taxilov. Kim Christiansen tilsluttede sig kort før jul et forslag fra Enhedslisten om, at taxivognmænd skal sikre de ansatte en mindst lige så god løn, arbejdstid m.m. som det, »der gælder for arbejde af samme art i henhold til en kollektiv overenskomst indgået af de inden for det pågældende faglige område mest repræsentative arbejdsmarkedsparter i Danmark«. Kim Christiansen kunne derefter tage fornøjet hjem på juleferie til sin restaurant i Mariager. Blot for at blive konfronteret i avisen.dk med, at DFeren ikke selv tegner overenskomst: »Jeg skal bare ikke have overenskomst med nogen,« udtaler restauratør Kim Christiansen. »Hold nu op,« slutter DFeren. Tak for kaffe! Næste gang, folketingsmedlem Kim Christiansen står på talerstolen i Folketinget og kræver regler for alt muligt, burde nogen måske sige: »Hold nu op.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.