Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Højrefløjen skal elimineres

Eva Selsing
Eva Selsing

EU vil gerne forhindre, at der i nationalstaterne foregår en ærlig debat af indvandringen og dens konsekvenser. Den vil også gerne forhindre, at folk stemmer (kan stemme?) på højreorienterede partier, der ikke er føderalistiske.

Til formålet har man allieret sig med Facebook, Twitter, Youtube og Microsoft for at bekæmpe »hadefulde ytringer«. De sociale medier skal samarbejde nationalt med både retssystem og stikker-, undskyld, »civile« foreninger, der kan hjælpe dem med at indberette og dømme de formastelige. At det ikke først og fremmest handler om islamisme, men om charmerende sindelagskontrol af højreorienterede på DDR-måden, forklarer Karen White, som er en slags kommandant i Twitter:

»Vi [vil] udnytte [Twitters] utrolige evne til at lade de positive stemmer blive hørt, til at afkræfte fordomme og til at bekæmpe de dybereliggende årsager til intolerance.«

Ville De ikke også ønske, at Twitter-kommandanten ville fortælle mere om disse socialpsykologiske årsager?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.