Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Høje hæle og Marx

Eva Selsing
Eva Selsing

Pernille Skipper (Ø) har efter sigende udtalt, at hun elsker dyre stiletter. Hertil spørger Merete Riisager (LA) med forståelig undren, om Pernille da forestiller sig, at kollektivet vil tillade hende denne ekstravagante luksus efter revolutionen?

Her glemmer Riisager dog noget. Som en del af det herskende magtapparat i det klassesløse samfund, bliver der da ikke andet end stiletter til Pernille. Det er jo proletarerne og de ideologisk fejlfarvede, der må lide afsavn – ikke de kloge hoveder, der udtænker revolutionen. Det vidste rigmandssønnen Marx; det ved den små-adelige Skipper, hvis morfar var greve, selvfølgelig også.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.