Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Henriksens kurser

Lars R Møller
Lars R Møller

Regeringen har foreslået, at udlandsdanskere og andre med ægtefælle kan bosætte sig i landet, hvis de tjener over 408.000 kr. eller har særlige kvalifikationer. Fordelingspartierne mener, at særbehandling er urimelig. Derfor skal ægtefællerne på danskkursus og bestå efter seks måneder, ellers er det ud. Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, mener dertil, at selv om forslaget kan gøre det vanskeligt at rekruttere udenlandsk arbejdskraft, så har vi i mange hundrede år klaret os uden. Det er derfor ikke noget problem. Groft sagt tror ikke, at det nytter at forklare Martin om globaliseringen, men det kan undre, at han ikke går ind for obligatorisk danskkursus for folk, der kommer og lever af fællesskabets penge og ikke har nogen form for kvalifikationer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.