Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Helt forklarligt

Lars R Møller
Lars R Møller

Et nu tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem i Ishøj, Seyit Ahmed Özkan, udpegede noget utroværdigt zionister som ansvarlige for Islamisk Stat. Denne vanvittige påstand blev ihærdigt støttet af Niels Rolskov, der er byrådsmedlem for Enhedslisten i Køge. Han kunne udbygge med fake news om, at det var almindeligt kendt, at en israelsk general for et par år siden blev taget til fange i Irak, hvor han trænede islamiske terrorister. Det er alvorlige sager, som skal drøftes i partiets centralkomite, hvor man tager afstand fra den slags konspiratoriske teorier. Groft sagt forstår simpelthen ikke problemet. Når Niels Rolskov tror på Enhedslistens partiprogram, hvorfor må han så ikke tro på, at israelerne uddanner deres egen dødsfjende? Begge dele er jo alligevel hul i hovedet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.