Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Helle Walther eksisterer

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Opmærksomme avislæsere vil sikkert have bemærket, at der ved et kakkelbord i Helsingør sidder en ivrig læserbrevsskribent, som kalder sig Helle Walther. Personen har næsten konstant et læserbrev i en af de landsdækkende aviser, og læserbrevet indeholder altid en begejstret ros til Helle Thorning-Schmidt og hendes regering, uanset hvilke fejl eller klodsetheder de begår. Nogle politiske iagttagere mener, at »Helle Walther« er Helle Thorning-Schmidt selv. Den enøjet rosende stil ligner hende godt nok. Andre iagttagere mener, at der bag den umådeholdne PR-virksomhed for statsministeren og hendes regering står en pensioneret feministisk folkeskolelærer. Forleden slog »Helle Walther« til igen. Med et læserbrev i Politiken, hvori »Helle Walther« hævder, at Politiken skylder finansminister Corydon en undskyldning, for nu har hun, »Helle Walther«, hørt samtlige samråd i sagen om Dong-salget og kan herefter slå fast, at der ikke er noget at komme efter. For at være så skråsikker i en sag, som man ingen baggrund har for at vurdere, må man næsten være en pensioneret feministisk folkeskolelærer, så Groft sagt vurderer, at »Helle Walther« er en reelt eksisterende person, hvor utroligt det end lyder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.